Pro in ventilatie

onze diensten

Waarom Ventileren met MS Technics?

Met al meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied ventilatie, kunnen wij u persoonlijk benaderen met de juiste oplossing voor uw probleem.

Bovendien werken wij enkel met gekeurde kwaliteitsmerken zodoende dat uw ventilatiesysteem onder de beste normering werkt.

Bij MS Technics kan je terecht voor heel wat dienstverleningen. Wij komen langs voor zowel reinigen, inregelen van ventilatie, alsook het plaatsen van ventilatie.

Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in gevelreinegingen en zonnepaneel reinigingen.

Ons team is heel flexibel ingesteld, zodanig wij de klant snel kunnen helpen (met hun probleem). Neem gerust vrijblijvend contact voor meer info.

273215442_462686395412135_6238330380360962650_n-2
Hoe ben ik zeker van een goede ventilatie?
Ventileren is een must!

Ventileren en verluchten zorgt voor een gezonde binnenlucht. Zo vermijd je de opstapeling van CO2, vocht en schadelijke stoffen die tot gezondheidsklachten kunnen leiden. Je vermijdt dat schimmels en huisstofmijt vrij spel krijgen door vochtopstapeling en allergieën en astma veroorzaken.

Elk verplicht te ventileren ruimte dient te voldoen aan de opgelegde minimum eis. De kalibratie / inregeling van je woningventilatie is dus essentieel. Een slecht afgestelde ventilatie voldoet niet aan de normen en presteert niet naar behoren. De inregeling gebeurt door de installateur of eventueel door de verslaggever. De ventilatieverslaggever controleert de debieten en stelt een rapport voor de EPB dossier.

 
 

Dienstverlening

ventilatie reinigen
Inregelen ventilatie
ventilatie plaatsen
Gevelreiniging
zonnepanelen reinigen

Realisaties

Bel nu